اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۹۴۴۹

شیوع فاز سوم ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ , بازدید: ۲۳۹۰
همکار محترم توجه فرمایید

با توجه به شیوع فاز سوم ویروس کرونا در کشور و وضعیت قرمز بسیار از استانها و شهرها و امکان گسترش شدیدتر زنجیره این بیماری در پایتخت به طوریکه فرماندهی ستاد مبارزه با کرونا در دستور العمل مورخ1399/12/7 مجبور به تعطیلی یک هفته ای برخی از صنوف گردید ، در صورت ادامه این روند دامنه تعطیلی به صنوف دیگر هم ممکن است سرایت کند با هدف جلوگیری از چنین شرایطی ، به واحد های تحت پوشش اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران تاکید می گردد:

1- رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در محیط رستوران الزامیست 

2-تمام کارکنان رستوران موظف به استفاده از ماسک در واحد صنفی می باشند .

3- از پذیرش مشتریان بدون ماسک در زمان ورود به واحد صنفی جدا خودداری فرمایید.

4- طرح فاصه گذاری برای مشتریان رعایت گردد( نصف ظرفیت سالن پذیرش شود)

5- نصب و امکان استفاده از مواد شوینده و استریل ها در رستوران فراهم گردد.

همچنین توسط واحد بازرسی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران حسب وظیفه در راستای نظارت و کنترل کامل و دقیق بر رعایت موضوعات بهداشتی بازدید های لازم  صورت می پذیرد.

روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016